Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ετήσιος χορός Σ.Δ.Υ.Κοζάνης-Κοπή πίτας

Όπως κάθε χρόνο,τέτοια εποχή, ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιό του χορό στο κατάστημα Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου,με ώρα προσέλευσης τις 9 μ.μ. Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται το φαγητό,απεριόριστο ποτό και ζωντανή μουσική (δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα από την μπάντα Δυτικομακεδόνες).Για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν(την δαπάνη θα την καλύψει ο σύλλογος).

Θα χαρούμε να συναντήσουμε όλους τους φίλους,μέλη του συλλόγου ή όχι,να γελάσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης,ελέγχοντας τις αντοχές μας και στο ποτό!…

Κρατήσεις μπορούν να γίνονται στον «μετρ» και αντιπρόεδρο του συλλόγου Μηνά Σπυρόπουλο,στο τηλέφωνο 6947 803 350.

Στην διαδικασία της κοπής της πίτας οι τυχεροί θα είναι τρεις ,με χρυσό,αργυρό και χάλκινο φλουρί,που θα κερδίζουν δωροεπιταγές των 150,των 100 και των 80 ευρώ ,αντίστοιχα!

Τέλος, για την λαχειοφόρο αγορά ,αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου,το χρηματικό ποσό που θα περισσέψει μετά την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης να διατεθεί στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.Όσοι θα ήθελαν να συνδράμουν ως δωροθέτες στην συγκεκριμένη κίνηση μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου Ζήση Μάρα,στο τηλέφωνο 6972 076 149.

To Top