Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ευχαριστήρια επιστολή προς Μαμάτσειο & Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Η οικογένεια του εκλιπόντος Μπιλιώνη Λαζάρου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να εκφράσει δημόσια την βαθιά της ευγνωμοσύνη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Κοζάνης ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ και ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ καθώς και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της πολυήμερης νοσηλείας του εκλιπόντος στη Μ.Ε.Θ. των νοσοκομείων.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον ιατρό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Κυρατλίδη Κων/νο και τους ιατρούς του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Ζαγοριανό Ευάγγελο, κ. Φίλη Δημήτριο και κα Κουτσουμπού Σταυρούλα οι οποίοι με ευγένεια και ανθρωπιά πρόσφεραν τα μέγιστα στο πρόβλημα υγείας του εκλιπόντος με την άρτια επιστημονική τους γνώση και με πλήρη επίγνωση του καθήκοντός τους.

Επίσης, η οικογένεια ευχαριστεί τους οικογενειακούς φίλους και ιατρούς κ. Παρδάλη Ηλία, κ. Δερμιτζάκη Αθανάσιο, κ. Αγγελόπουλο Άγγελο και κ. Κατσίνα Χρήστο για το συνεχές και αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Με γνώμονα τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι ιατροί στα περιφερειακά μας νοσοκομεία, τολμούμε να τους χαρακτηρίσουμε ήρωες για τις υπηρεσίες και την περίθαλψη που προσφέρουν στους ασθενείς.

Εκ μέρους της οικογένειας Μπιλιώνη Λαζάρου,
Μπιλιώνη Μιράντα

To Top