Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Γέφυρα στο μέλλον: Πρόγραμμα Επαφών

Μετά τις συναντήσεις με φορείς, επαγγελματίες, σωματεία, συλλόγους και συλλογικότητες, τις οποίες πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ήρθε η ώρα των προσωπικών και άμεσων επαφών με τους δημότες μας.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Δήμο μας – το γνωρίζουμε.

Τα καταγράψαμε, τα συζητήσαμε, τα σκεφτήκαμε και προτείναμε λύσεις.

Πέρα από αυτά τα «συλλογικά» όμως θέματα υπάρχει και η προσωπικότητα, η ανθρώπινη προσέγγιση και η ιδιαίτερη ματιά, που μπορεί να μας βοηθήσει στο να εντοπίσουμε και να επεξεργαστούμε και άλλα θέματα που θα βοηθήσουν στην καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων μας.

Η διαπροσωπική σχέση, η κουβεντούλα, η συζήτηση, το άνοιγμα σε προσωπικό επίπεδο, είναι η ΕΠΑΦΗ που είναι απαραίτητη για τον «εξανθρωπισμό» της πολιτικής – πέρα από φανφάρες, τσιτάκα, κενά και κοινά λόγια και συνθήματα.

Οι συμπολίτες μας δεν είναι αριθμοί, δεν είναι ακόμη περισσότερο ψηφοδέλτια, είναι άνθρωποι, που έτσι κι αλλιώς συναναστρεφόμαστε καθημερινά αφού συμβιώνουμε στον ίδιο τόπο, και με αυτή τη ματιά θέλουμε να τους αντικρίσουμε, να τους ακούσουμε και να τους σφίξουμε το χέρι, άλλωστε έχουμε τον ίδιο στόχο, είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ανακοινώνουμε το προσεχές πρόγραμμα των επαφών με τους συμπολίτες μας του υποψηφίου δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου.

  • Τρίτη 14 Μαίου : Επίσκεψη στο καφενείο της Καστανιάς και αμέσως μετά (περίπου 21:30΄) συνάντηση με τον μορφωτικό σύλλογο.
  • Τετάρτη 15 Μαίου: Συνάντηση, στο δημοτικό σχολείο, με τους συλλόγους του Πλατανορρεύματος: Ορειβατικό, Μορφωτικό, Γυναικών, Αθλητικό, Γονέων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πέρασμα, μια βόλτα από τα καφενεία του χωριού.
  • Πέμπτη 16 Μαίου: Επαφές στα καταστήματα εστίασης (καφέ, καφενεία, ταβέρνες) στο Βαθύλακκο.
  • Παρασκευή 17 Μαίου: Επαφές στα καφενεία των Κρανιδίων, των Αυλών και των Γουλών.
  • Σάββατο 18 Μαίου: Επαφές σε χώρους συνάθροισης στο Πολύρραχο, στο Τριγωνικό και στο Μεταξά.
  • Κυριακή 19 Μαίου: Επαφές στα Ίμερα, τα Λεύκαρα, τον Ροδίτη και τη Μεσσιανή.

_____________________________________________________

Σημειώσεις:

  1. Όλες οι επαφές θα πραγματοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες.
  2. Στο παραπάνω πρόγραμμα επαφών μπορεί να επέλθουν αναγκαίες αλλαγές και τροποποιήσεις. Για καθημερινή και άμεση ενημέρωση, όσον αφορά τις επισκέψεις και τις επαφές του συνδυασμού μας, μπορείτε να ενημερώνεστε από τον ιστοχώρο μας στην ενότητα ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
To Top