Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Αθλητισμός

Η καρδιά του βόλεϊ χτυπά στην Κοζάνη! – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Γ. Ιωαννίδη

Στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης Κοζάνης θα φιλοξενηθεί το 1ο Τουρνουά του World League Βόλεϊ, από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου, με τη συμμετοχή των ομάδων του Καζακστάν, της Κινεζικής Ταϊπέι, του Πουέρτο Ρίκο και φυσικά της Ελληνικής Εθνικής μας ομάδας.

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για την μεγάλη, ετήσια γιορτή του Παγκόσμιου Βόλεϊ, όπως δήλωσε στη ΔΥΤΙΚΗ ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης.

Οι εργασίες σχετικά με την οροφή, τον εξοπλισμό της αίθουσας συνεντεύξεων, τη σύνδεση με internet, τη μικροφωνική εγκατάσταση, αλλά και τον καθαρισμό του χώρου έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σήμερα το πρωί έπιασε δουλειά το ειδικό συνεργείο για το παρκέ του γηπέδου, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν εντός των ημερών, όπως επίσης και οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες.

Τέλος, όπως ανέφεραν στη ΔΥΤΙΚΗ τα δύο μέλη της τετραμελούς επιτροπής, υπεύθυνης για το τουρνουά, ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Ζαγάρας και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΠΝ Νίκος Πλεξίδας, ο Δήμος Κοζάνης θα τιμήσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο του βόλεϊ και στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης (6) Κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης (2) Κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης (5) επιτροπή Δήμου Κοζάνης

Για το www.ditiki.gr

Στέλλα Καρανάνου

To Top