Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Καλό καλοκαίρι από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών, η τηλεθέρμανση Κοζάνης θα διακόψει την λειτουργία της από την Τετάρτη 11/05/2022 και ώρα 09:00 π.μ.  

Η επαναλειτουργία της για την περίοδο 2022/2023 προβλέπεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου 2022, η οποία θα είναι η 30η περίοδος λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.

 

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την συνεργασία μας και την κατανόηση που έδειξαν στις περιπτώσεις που υπήρξαν κάποιες δυσλειτουργίες, μεγάλο μέρος των οποίων δεν οφειλόταν στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αλλά σε τρίτους παράγοντες.

 

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό της κοινό ότι καταβάλλει σε σταθερή βάση κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνέχιση & βελτίωση της λειτουργίας της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους υφιστάμενους όσο και στους νέους καταναλωτές, παρέχοντας στην τοπική κοινωνία σημαντικά οικονομικά & περιβαλλοντικά οφέλη.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε την ανάγκη για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και ρύθμιση των οφειλών, γεγονός που είναι καθοριστικός παράγοντας για την βιωσιμότητα του συστήματος και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

 

 

Από την

To Top