Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο στα Μις Υφήλιος

Στη Νέα Ορλεάνη, διεκδικώντας τον τίτλο της Μις Υφήλιος βρίσκεται η Κορίνα Εμμανουηλίδου, καθώς θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η Ελληνίδα από τη Κοζάνη, είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1.80, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για να δώσει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη στις 14 Ιανουαρίου. Σπούδασε make-up artist, ενώ κέρδισε τον διαγωνισμό Star GS Hellas ανάμεσα σε 20 υποψήφιες.

Η Κορίνα Εμαννουηλίδου θα ανέβει στη σκηνή και θα παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο την ενδυμασία που επιλέχθηκε για φέτος, η οποία εμπνεύστηκε από την θεά Ήρα.

http://Star & Mr GS Hellas

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ο Θεσμός των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS παρουσιάζει σε όλο τον κόσμο την εθνική μας ενδυμασία για φέτος , είναι αυτή η ενδυμασία που θα μας εκπροσωπήσει στην κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς , στο ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2022 , ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΙΛΙΔΟΥ.

Η φετινή εθνική μας ενδυμασία απεικονίζει την ΘΕΑ ΗΡΑ , μαζί με με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο , που δεν είναι άλλο από το υπέρλαμπρο ΠΑΓΩΝΙ , με όλες του τις ιδιότητες.

Είναι μία δημιουργία του γλύπτη από τον TASOS HORRUS .

Περιγραφή: Η ΘΕΑ ΗΡΑ , επιλέχθηκε ως εθνική μας ενδυμασία , μιας και θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο επί σκηνής το σύνθημα για την ΕΛΛΑΔΑ – TAKE OUR HISTORY BACK. Έτσι διαλέξαμε την απόλυτη Θεά , την Θεά των Θεών Ήρα , η οποία συμβολίζει την ομορφιά- οικογένεια και προστασία των μελών της. Για εμάς η Ήρα είναι η πρωτογενής προστάτιδα του Θεσμού , έτσι ήρθε η Ώρα να την δείξουμε με το μήνυμα μας.

Το περίτεχνο δόρυ της , αποτελεί σημείο αναφοράς δυναμικής και προστασίας. Το Παγώνι με τα 1000 μάτια στην ουρά του , σκοπό έχει να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω μας και να ανοίξει την ουρά του επί σκηνής και να γίνει σύμβολο φωτεινότητας , ρίχνοντας φως στο TAKE OUR HISTORY BACK.

Όπως βλέπετε στην ενδυμασία , φωτίζεται …. αυτό είναι ένα μικρό στιγμιότυπο που θα γίνει , αφού έχουμε ζητήσει να σβήσουν τα φώτα κάποια στιγμή….. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΟ MISS UNIVERSE 2022 – NEW ORLEANS, USA.

To Top