Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά, Delicatessen όμως ΕΝΑ!

Κρεοπωλείο Delicatessen, Παπαστέργιος

Από το 1989, μέχρι και σήμερα προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα κρέατος από τη παραγωγή κατευθείαν στο τραπέζι σας.

Κάθε κομμάτι κρέατος επιλέγεται με υψηλά ποιοτικά κριτήρια και κάθε κρεατοσκεύασμα παρασκευάζεται με μεράκι και με σπιτική συνταγή που εγγυάται τη γευστική σας απόλαυση.

Στο Κρεοπωλείο Delicatessen Παπαστέργιος θα βρείτε ελληνικά παρασκευασμένα κρέατα με παραδοσιακές γεύσεις, μαριναρισμένα με αγνά προϊόντα.

Παραδοσιακά κρεατικά όπως το κοκορέτσι, το σπληνάντερο, το ρολό κοτόπουλο και ρολό χοιρινό και η τηγανιά είναι διαθέσιμα να στολίσουν το τραπέζι σας και να ευχαριστήσουν τις αισθήσεις σας.

Επίσης, διαθέτουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μυρωδικά του Ολύμπου, σάλτσες, μουστάρδες, μπαχαρικά, καθώς και ποικιλία κρασιών που συνοδεύουν τα πιάτα σας και ολοκληρώνουν τη γευστική απόλαυση!

Περήφανοι νιώθουμε για τις χυλοπίτες με κρόκο ΤΡΑΝΤΟΥ, το τυρί φέτα ΠΟΠ από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βοϊου καθώς και τα όσπρια ΤΟ ΒΟΙΟΝ. 

Κατά αποκλειστικότητα, στο Κρεοπωλείο Παπαστέργιος θα βρείτε το μέλι με κακάο μαζί με άλλες ποικιλίες από το Κτήμα ΧΡΟΝΗ.

Για την καλύτερη καθημερινή σας εξυπηρέτηση, με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να έχετε δωρεάν παράδοση  στο χώρο σας για όλα τα προϊόντα.

Το κρεοπωλείο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης, Ιωνίας 2. Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις παραγγελίες σας 6984116320

To Top