Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα, Κυριακή 31 Ιουλίου, περιφερειακά της Κοζάνης

Στα πλαίσια προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ ΑΕ, για την αποξήλωση ανενεργής γραμμής μεταφοράς Υψηλής Τάσης, που διέρχεται από τον οικισμό της Νέας Χαραυγής, την Κυριακή 31-7-2016 και ώρες 07.00- 17.00, θα τεθούν σε εφαρμογή μέτρα ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας, εγκεκριμένα με την αριθ. 109277/27-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, στο 5ο χλμ Κοζάνη- Θεσσαλονίκης (Ε.Ο.4. Κοζάνη- Όρια Ν. Ημαθίας) ως εξής:

– Κλείσιμο δεξιάς λωρίδας και για τις δύο κατευθύνσεις της οδού και εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 2η αριστερή λωρίδα σε κάθε ρεύμα της οδού.
– Διακοπή της κυκλοφορίας και εκτροπή μέσω της Ε.Ο.3. από σημαιοφόρους και μόνο για το χρονικό διάστημα διακοπής της διαμπερούς κυκλοφορίας (5 λεπτά για κάθε έναν από τους 7 αγωγούς, σύνολο 35 λεπτά) ως εξής:
A. Η εκτροπή της κυκλοφορίας από Κοζάνη για Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται, από τον κυκλικό κόμβο Λάρισας- Θεσσαλονίκης στην νότια είσοδο της πόλης μέσω της Ε.Ο.3 Κοζάνης- Λάρισας μέχρι τον κόμβο Τσελίκα και στη συνέχεια από την περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Ε.Ο.4
B. Η εκτροπή της κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη θα διεξάγεται από τον κόμβο Ε.Ο.4. (Στρατόπεδο Ρωμανέλη) μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα και στον κόμβο Τσελίκα από την Ε.Ο.3 Κοζάνης- Λάρισας προς Κοζάνη.

To Top