Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε γονείς και εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης «Το Σχολείο της Χαράς «

   Στα πλαίσια της ενημέρωσης των παιδιών του Παιδικού Σταθμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης «Το Σχολείο της Χαράς » για τα διαφορά επαγγέλματα, ώστε να τα γνωρίσουν και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίον γίνονται, καθιερώθηκαν οι θεματικές εβδομάδες.
   Η πρώτη εβδομάδα παρουσίασης αφορούσε τη θεματική «Υγεία και Υγιεινή » και τα παιδιά ασχολήθηκαν με τα επαγγέλματα υγείας.
   Με αφορμή αυτό την Τετάρτη 10/02/2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παιδικού σταθμού Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ στους γονείς, καθώς δυστυχώς τα ατυχήματα δεν λείπουν από την καθημερινότητα.

   Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (1) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (3) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (4) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (5) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (6) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (7) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (8) Πρώτες βοήθειες - Παιδικός σταθμός (9)

   To Top