Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κόζιανη»

   Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης « Η Κόζιανη», που έγινε το Σάββατο το βράδυ 14 Φεβρουαρίου 2015 στο οικογενειακό κέντρο « EVENT PLAZA» στα Πετρανά Κοζάνης.
   Η αίθουσα για άλλη μια χρονιά ήταν ασφυκτικά γεμάτο, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο σύλλογος Κόζιανη έχει πείσει τον κόσμο για το έργο του και αυτός με τη σειρά του το ανταμείβει με την αγάπη του.
   Το κέφι ήταν πάρα πολύ και ο χορός κράτησε κυριολεκτικά μέχρι το πρωί κάτω από τα ακούσματα της ορχήστρας του Γιάννη Γρίβα «λόζιος και ανακατωσιά» και το τραγούδι του Στέλλιου Παπαδήμου καθώς επίσης και της ποντιακής λύρας του Χρήστου Νικολαίδη.
   Τέλος στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και οι Αντιπεριφερειάρχες Φώτης Κεχαγιάς και Σταύρος Γιαννακίδης.

   Ετήσιος χορός Κόζιανη (1) Ετήσιος χορός Κόζιανη (2) Ετήσιος χορός Κόζιανη (3) Ετήσιος χορός Κόζιανη (4) Ετήσιος χορός Κόζιανη (5) Ετήσιος χορός Κόζιανη (6) Ετήσιος χορός Κόζιανη (7) Ετήσιος χορός Κόζιανη (8) Ετήσιος χορός Κόζιανη (9) Ετήσιος χορός Κόζιανη (10)

   To Top