Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Κύκλος εκδηλώσεων με τίτλο «Όταν οι απόφοιτοι επιστρέφουν» – Σήμερα η έναρξη

1η Συναυλία. Ρεσιτάλ Κιθάρας Γιάννη Μητρούση

Κύκλο εκδηλώσεων αφιερωμένο σε διακεκριμένους αποφοίτους του διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας το οποίο μετράει ήδη 18 συναπτά έτη καλλιτεχνικής δράσης και εκπαιδευτικής προσφοράς στη Δυτική Μακεδονία. Οι απόφοιτοί του διαπρέπουν σε ποικίλους εργασιακούς τομείς, στον καλλιτεχνικό χώρο, στην εκπαίδευση και γενικά στις επιστήμες.

Η εναρκτήρια συναυλία του κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00, στο Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, όπου ο βραβευμένος κιθαρίστας και απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Γιάννης Μητρούσης θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας με ποικίλο και δεξιοτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Μητρούσης ζει και εργάζεται στην Κοζάνη. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας το 2005. Συνέχισε τις σπουδές του στην κιθάρα και τα θεωρητικά σε ωδεία της Κοζάνης. Έχει διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς και μέσα στο 2015 κέρδισε δύο πρώτα βραβεία σε διαγωνισμό κιθάρας και ένα πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό σύνθεσης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

To Top