Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Τα τυχερά νούμερα της λαχειοφόρου αγοράς της χορωδίας

Σας ανακοινώνουμε ότι το νούμερο 289 κερδίζει ένα τετραήμερο ταξίδι για 2 άτομα στη Σκιάθο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ATHOS HELLAS και το νούμερο 227 κερδίζει ένα ασύρματο τηλέφωνο Panasonic, προσφορά του καταστήματος του κ. Παρασκευά Μόσχογλου στην Κοζάνη.

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με την επίδειξη του αντίστοιχου λαχνού. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστούν οι τυχεροί λαχνοί μέχρι 29 Ιουνίου, θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά το ATHOS HELLAS και τον κ. Παρασκευά Μόσχογλου για την ευγενική χορηγία των δώρων.

Η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της χορωδίας μας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης και διαμονής της στην Κέρκυρα (από 30 Ιουνίου έως και 7 Ιουλίου 2016) όπου θα συμμετέχει στη Διεθνή Μουσική Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας ως η χορωδία πάνω στην οποία η προσκεκλημένη ειδήμων του είδους Maria Guinand θα διδάξει την χορωδιακή θεωρία και πράξη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια των εργασιών της Θερινής Ακαδημίας η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στην Ιόνιο Ακαδημία τις 3 και 6 Ιουλίου 2016.

Η Δ/ντρια
Δρ Μαρία Ντούρου

Ο Μαέστρος
Δημήτρης Θεοδωράκης

To Top