Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Ο Αλέξανδρος Σαριαννίδης υποψήφιος Περιφερειακός Συμβουλος με τον Γ. Αμανατίδη

Είμαι ο Αλέξανδρος Σαριαννίδης του Σάββα και της Κασσιανής με  καταγωγή την Ακρινή Κοζάνης. Παντρεμένος με τη Δέσποινα Μιχαηλίδου αποκτήσαμε  δύο κόρες την Κασσιανή και την Αφροδίτη.

Ιδιοκτήτης Πρατηρίου καυσίμων, μέλος μεταφορικής εταιρίας «Ι.Μ.Ε.» και  πρακτορείων ΟΠΑΠ. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2004 ως πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής. Το 2006 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελλησπόντου. Τέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών του Δήμου Ελλησπόντου. Τον Ιούνιο 2010 προσλήφθηκα ως μόνιμος υπάλληλος στη ΔΕΗ και παραιτήθηκα τον Δεκέμβριο του 2013 για να ασχοληθώ με το ελεύθερο επάγγελμα που με εκφράζει περισσότερο.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τις περιφερειακές εκλογές έχει ως μοναδικό σκοπό τη συμβολή μου στην ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Με επικεφαλής έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της περιφέρειάς μας τον Γιώργο Αμανατίδη σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό << Συμμαχία για την Ανάπτυξη>> για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

 

To Top