Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Κοινωνία

Πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης

Δωρεά δύο ειδικών ποδηλάτων στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων & φίλων Ατόμων με αυτισμό Ν . Κοζάνης

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 παρουσία του Διοικητή της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Κων/νου Πετρίδη, πλήθος Προδιοικητών, του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και πολλών προσκεκλημένων φίλων του Ρόταρυ.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης για την δωρεά του στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων & φίλων Ατόμων με αυτισμό και συνεχάρη τα μέλη του Ομίλου για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν στα προβλήματα της κοινωνίας.

Ο Διοικητής Κων/νος Πετρίδης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ανθρωπιστικό έργο του Ρόταρυ σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο συγχαίροντας τον Όμιλο που αν και ολιγομελής πραγματοποιεί ουσιαστικές δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος Νίκος Ντάβος καλωσόρισε τα τρια νέα και αξιόλογα μέλη που ενσωματώθηκαν στην δύναμη του Ομίλου. Την Κατερίνα Τζιόκα, Χημικό – υπάλληλο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον Γιώργο Γελαδάρη, οδοντίατρο – προσθετολόγο και τον Γιώργο Ευκολίδη επιχειρηματία – έμπορο επίπλων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο του Ομίλου σημειώνοντας πως ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης συμβάλλοντας στην προώθηση της Δημόσιας Εικόνας του Ρόταρυ και της καμπάνιας του για την καταπολέμηση της Πολιομυελίτιδος, με την αρωγή της Περιφέρειας και του Διοικητή Κων/νου Πετρίδη, προβάλλει το σύνθημα « END POLIO NOW» σε ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης το οποίο θα κυκλοφορεί στην πόλη της Κοζάνης για 40 ημέρες.

Ακολούθησε η τελετή παράδοσης των δύο ειδικών ποδηλάτων στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων & φίλων Ατόμων με αυτισμό Ν . Κοζάνης, κα Ελένη Παφίλη καθώς και δύο προστατευτικών κρανών, δωρεά του καταστήματος Μπουκουβάλα.

 

Η κα. Ελένη Παφίλη ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα προβλήματα και το έργο του Συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά προς τα παιδιά που προσπαθούν μαζί με τις οικογένειές τους να ενσωματωθούν και να λειτουργήσουν μέσα στον κοινωνικό ιστό με τον καλύτερο τρόπο.

Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον απολογισμό του απερχόμενου Προέδρου και την παράδοση του σήματος στον εισερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Ζουλιάμη, ο οποίος αναφέρθηκε περιεκτικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς κατά την οποία θα έχει τα ηνία του Ομίλου.

Επίσης, προσκεκλημένος ήταν και ο διδυμοποιημένος Ροταριανός Όμιλος Μπίτολα ο Πρόεδρος του οποίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Ομίλου και ανταπέδωσε την πρόσκληση για επίσκεψη στον Όμιλό του.

Την πανηγυρική εκδήλωση του Ομίλου τίμησαν με την παρουσία τους ο υποδεδειγμένος Διοικητής Θόδωρος Ασπασίδης, οι Προδιοικητές Ιατρόπουλος Βασίλης, Τζούμας Παναγιώτης, Μυλωνάς Βασίλης, οι Βοηθοί Διοικητές Νίκος Καλαϊτζής και Μιράντα Μπιλιώνη.

To Top