Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτισμός

Παρουσιάστηκε ο «Ασυνήθιστος Άγγελος» της Χρυσάνθης Ηλία στην Κοζάνη

Με επιτυχία πραγμτοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Ασυνήθιστος Άγγελος” της Χρυσάνθης Ηλία από τις Εκδόσεις Μπιλιώνη, στις 9 Οκτωβρίου 2017.

Στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ-μπαρ Τ26, οι συντελεστές της εκδήλωσης μετέφεραν με μοναδικό τρόπο το συναίσθημα, τον προβληματισμό αλλά και τη δυναμική που η Χρυσάνθη Ηλία έδωσε με την γραφή της στην ηρωίδα του βιβλίου της, την Χριστίνα, έναν επίγειο Άγγελο.

“Τα βιβλία που έχουμε ανάγκη είναι εκείνα που πέφτουν σαν τσεκούρι στην παγωμένη θάλασσα της ψυχής μας” είπε ο Δημήτρης Καμαριάδης, προλογίζοντας το βιβλίο, για να συνεχίσει “ και το βιβλίο που παρουσιάζουμε σήμερα “Ασυνήθιστος Άγγελος” είναι τσεκούρι!”

Ο Δημήτρης Συνδουκάς, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αφηγήθηκε αποσπάσματα του βιβλίου με μουσική υπόκρουση. Τα μουσικά κομμάτια επιμελήθηκαν ο Γιάννης Δημόπουλος (πιάνο), η Στέλλα Δημοπούλου (βιολί) και η Μαρία Δημοπούλου (τσέλο) και ταξίδεψαν το κοινό στη ζωή, τις δυσκολίες αλλά και την μάχη του επίγειου Αγγέλου με το σκοτάδι.

Στο τέλος της αισθαντικής, καλλιτεχνικής παρουσίασης, η συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία της και συνομίλησε με τους παρευρισκομένους.

 

Φωτογραφία-Βιντεο: Δημήτρης Στραβού

To Top