Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Πέθανε ξαφνικά στα 64, ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή από καρδιακή προσβολή ο 64χρονος Δούκας του Γουέστμινστερ, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας.

Ο δούκας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Royal Preston Hospital στο Lancashire την Τρίτη. Ο Gerald Cavendish Grosvenor, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αφήνει πίσω του περιουσία-μαμούθ που εκτιμάται σε περίπου 9 δισεκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο τεράστιος πλούτος του προέρχεται κυρίως από τα κτήματα που είχε στην ιδιοκτησία του στην Οξφόρδη, στο Τσεσάιρ και στη Σκωτία, καθώς και τεράστιες εκτάσεις στο Μέιφερ και στη Μπελγκράβια.

Μετά τον θάνατό του, ο μόλις 25χρονος γιος του Χιού, θα κληρονομήσει τώρα το σύνολο της περιουσίας.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε την είδηση και ζήτησε να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για τον θάνατο του Δούκα ενημερώθηκε η Βασιλισσα Ελισάβετ και έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένειας.

Ο «χρυσός» 25χρονος κληρονόμος

duke_vretania_2

Εκτός από τον «χρυσό κληρονόμο» των 25 ετών, ο αποθανών είχε αποκτήσει άλλες 3 κόρες με την σύζυγό του, Ναταλία, Δούκισα του Γουέστμινστερ, η οποία είναι νονά του πρίγκιπα Γουίλιαμ: Την 36χρονη Ταμάρα, η οποία είναι παντρεμένη με έναν από τους καλύτερους φίλους του πρίγκηπα Γουίλιαμ, την Εντβίνα, 34 ετών, που είναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και ιστορικό Νταν Σνόου και την 23χρονη Βιόλα.Παρά το γεγονός ότι ο Χιού θα κληρονομήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της οικογενειακής περιουσίας, οι αδελφές του, πρόκειται επίσης να κληρονομήσουν σημαντικά ποσά από καταπιστεύματα.

duke_vretania_3

ΠΗΓΗ:

To Top