Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης.
   Οι Βοϊώτες της Κοζάνης μαζί με φίλους τους, συναντήθηκαν και γέμισαν την αίθουσα του Συλλόγου, όπου και αντάλλαξαν ευχές, γεύτηκαν εδέσματα και κρασί της περιοχής του Βοΐου, χόρεψαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας χάλκινων πνευστών (Μάκης Γκατζιούρας στο κλαρίνο, Σταύρος Σεραφείμ τρομπέτα, Βασίλης Σακαρίδης τύμπανο και Κώστας Φασούλας νταούλι). Οι μικροί Βοϊώτες έψαλλαν τα κάλαντα και ο Άγιος Βασίλής μοίρασε σε όλα τα παιδάκια από ένα δώρο.
   Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους τους που παρευρέθησαν, το Δήμο Βοΐου, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης “Αριστοτέλης”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης “Οι Μακεδνοί”, το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης, την κ. Σταυρούλα από τη Χρυσαυγή Βοΐου που έφτιαξε τις παραδοσιακές κλούρες και τις μοίρασε στα παιδιά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά.

   Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε και η κλήρωση του λάχειου που είχε κυκλοφορήσει ο Σύλλογος. Οι τυχεροί αριθμοί των λαχνών που κερδίζουν είναι:
   1)ο αριθμός 104 μία τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
   2)ο αριθμός 579 μία τηλεόραση 32”
   3)ο αριθμός 2274 ένα TABLET
   4)ο αριθμός 1624 ένα ποδήλατο
   Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6974079149 ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ.,
   εύχονται σε όλο τον κόσμο
   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

   Φωτογραφίες : Δημήτρης Στραβού, Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης

   voiotes xrist giorti 9 voiotes xrist giorti 1 voiotes xrist giorti 2 voiotes xrist giorti 3 voiotes xrist giorti 4 voiotes xrist giorti 5 voiotes xrist giorti 6 voiotes xrist giorti 7 voiotes xrist giorti 8

   To Top