Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Πρόσκληση από το ΕΒΕ Καστοριάς για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο – παρουσίαση του «Ψηφιακού Επιχειρηματικού Πάρκου»

Greece - AlbaniaINACTEUROPEAN UNIONΕπιμελητήριο Καστοριάς - Λογότυπο

Το Επιμελητήριο Καστοριάς προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν στην παρουσίαση-εκπαιδευτικό σεμινάριο του «ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 16:30 στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Κ. Δια Βίου Γνώση επί της οδού Κασομούλη 12, 3ος όροφος στην Κοζάνη.

Το ψηφιακό επιχειρηματικό πάρκο στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μηχανισμού, διαδραστικότητας, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών από επιχειρήσεις της διασυνοριακής ζώνης Ελλάδας-Αλβανίας. Μέσω του επιχειρηματικού ψηφιακού πάρκου, οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και συνεργασιών μέσω μίας ψηφιακής πλατ-φόρμας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου INACT, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013»
Εκ του Επιμελητηρίου Καστοριάς

To Top