Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: «Είναι φανερό ότι, η Περιφερειακή Αρχή Δ. Μακεδονίας και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τους κατοίκους των Αναργύρων

Ραχήλ Μακρή: «Είναι φανερό ότι, η Περιφερειακή Αρχή Δ. Μακεδονίας και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τους κατοίκους των Αναργύρων, γιατί περιμένουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που σημαίνει την μη υλοποίηση της μεταφοράς του χωριού»

Οι ΑΝΕΛ υπηρετώντας πιστά την τρόικα και τους εντολείς τους που έχουν βάλει στο στόχαστρο τη χώρα μας και την ενεργειακή της προίκα, την μετατρέπουν σε αποικία τους και εμάς σε υπόδουλους που θα επαιτούμε για εργασία και θα τους ευχαριστούμε για το έλεος τους που μας επέλεξαν για να ρημάξουν την πατρίδα μας.

Οι δανειστές γνωρίζοντας τις ικανότητες και την προίκα της ΔΕΗ, περίμεναν στη γωνία για να την αρπάξουν για ελάχιστα εκατομμύρια και να την μετατρέψουν έπειτα σε κορυφαίο ενεργειακό παίχτη για τα Βαλκάνια. Με τους αχυρανθρώπους των προηγούμενων κυβερνήσεων την απαξίωσαν, την υποτίμησαν και σε συνεργασία με τα παπαγαλάκια τους κατάφεραν να την μετατρέψουν σε υπερχρεωμένο έρμαιο συμφερόντων.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, όφειλαν να υπερασπιστούν τις αρχές και τις αξίες για μια δημόσια ΔΕΗ που θα παρέχει φθηνή και επαρκή ηλεκτρική ενέργεια στους Έλληνες πολίτες. Αντί για αυτό με ύπουλο τρόπο και κατά παράβαση των εντολών των πολιτών, οι Εθνικοί μειοδότες την ξεπούλησαν, ερήμην των εργαζομένων της και της κοινωνίας.

Μέσα σε κλίμα μυστικότητας αφήνοντας ελάχιστες πληροφορίες να διαρρεύσουν μέσα από τα γνωστά παπαγαλάκια τους που έχουν το ρόλο δήθεν των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, τα πιόνια τοπικοί άρχοντες και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο της Τρόικα και των συμφερόντων Πρωθυπουργό, έβαλαν την υπογραφή τους για την ταφόπλακα της ενεργειακής αυτάρκειας της χώρας μας και θέτουν σε κίνδυνο την Εθνική μας κυριαρχία.

Μετά από τις περιοδείες Υπουργών που μοίραζαν καθρεφτάκια και χάντρες στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, είναι φανερό ότι εμπαίζουν τους κατοίκους των Αναργύρων, στους οποίους υποσχέθηκαν την υπογραφή του Π.Δ. της μετεγκατάστασης.

Είναι φανερό ότι, η Περιφερειακή Αρχή και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τους κατοίκους των Αναργύρων, γιατί πολύ απλά περιμένουν με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος να γλιτώσουν από τον βραχνά και να μην ανταποδώσουν στην περιοχή την μεταφορά, που είναι πλέον επιβεβλημένη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον ΠτΔ όπως υπογράψει το Π.Δ. της μετεγκατάστασης των Αναργύρων ως ελάχιστη ένδειξη κοινωνικής δικαιοσύνης, αν γνωρίζει τι σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη και να πάψει τις φιέστες ανάδειξής του σε επίτιμο δημότη, λειτουργώντας ως θεματοφύλακας του πολιτεύματος και του Συντάγματος που μαζί με την συγκυβέρνηση που επέβαλε τον διορισμό του, έχουν μετατρέψει σε κουρέλι.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

To Top