Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Σημαντικές οι παρουσίες πολιτικών φορέων στην Έκθεση Γούνας των Αθηνών

Εντυπωσιασμένοι από τα περίπτερα και τις προσπάθειες των γουνοποιών δήλωσαν οι τα στελέχη της Ν.Δ., που επισκέφθηκαν την Έκθεση

Περιήγηση στα περίπτερα των γουνοποιών – εκθετών της 6ης FEA πραγματοποίησαν σήμερα η Ευρωβουλευτής Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, η βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, και ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, τους οποίους υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓ και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Τα στελέχη της Ν.Δ. μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον κλάδο της γούνας , αναγνωρίζοντάς τον ως ένα από τους σημαντικότερους της χώρας, αλλά και για την Έκθεση Γούνας Αθηνών την οποία χαρακτήρισαν αναβαθμισμένη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Η κ. Σπυράκη, μάλιστα, ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με την κ. Αντωνίου, θα καταθέσει προτάσεις προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εναρμόνιση της φορολογίας μεταξύ Ευρώπης και Κίνας ειδικά για τον κλάδο της γούνας, έως το τέλος του 2016.

Την 6η FEA επισκέφθηκε επίσης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της επιχειρηματικότητας των γουνοποιών, αλλά και την ευγενή άμιλλα που υπάρχει μεταξύ τους.

Στα περίπτερα της Έκθεσης περιηγήθηκε ακόμη ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Δημήτρη Πετρόπουλο, οι οποίοι εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στον κλάδο της γούνας.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑς4 ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑς3 ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑς2 ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑς

To Top