Η συνταγή της εβδομάδας από το Κρεοπωλείο Delicatessen Παπαστέργιος

Κότσια χοιρινά
Υλικά:
4 κότσια
2 μέτριες ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μέλι
αρωματικό λάδι
αλάτι, πιπέρι, κίμινο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα κότσια και τα στεγνώνουμε. Βάζουμε το αρωματικό λάδι σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κότσια για να κάνουν κρούστα. Αφού ροδίσουν τα βάζουμε στη γάστρα. Χαράζουμε το κρέας ώστε να βάλουμε μέσα το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το υπόλοιπο αρωματικό λάδι από το τσιγάρισμα και το μέλι. Αντί για νερό προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί, είτε λευκό είτε κόκκινο.
Ψήνουμε τόσες ώρες ώσο είναι το βάρος του κρέατος και κατά τη διάρκεια του ψησίματος γυρίζουμε τα κότσια για να ψηθούν ομοιόμορφα.
Καλή σας όρεξη!
Σημ. Όλα τα απαραίτητα υλικά της συνταγής είναι διαθέσιμα στο Κρεοπωλείο Delicatessen Παπαστέργιος.
Επίσης, για την καλύτερη καθημερινή σας εξυπηρέτηση, με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να έχετε δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για όλα τα προϊόντα.
Το κρεοπωλείο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης, Ιωνίας 2. Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις παραγγελίες σας 6984116320