Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτισμός

Θεατροδρόμιο Κοζάνης: «Μια φορά κι ένα Τσουκάλι» το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Η παιδική θεατρική παράσταση «Μια φορά κι ένα Τσουκάλι» μετά την περιοδεία της σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία και την ενθουσιώδη υποδοχή από τους μικρούς φίλους του θεάτρου, έρχεται στην αίθουσα του Θεατροδρομίου (Αγ. Παρασκευής 14), για 2 παραστάσεις, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 5:30μ.μ. και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 11:30π.μ.

Πρόκειται για μια διαδραστική παραμυθοπαράσταση γεμάτη τεντζερέδες, κουτάλες και πιρούνες, μπαχαρικά και νοστιμιές που θα ταξιδέψουν από το χθες στο σήμερα και πάλι πίσω…

«Μέσα σε ένα τσουκάλι ρίχνουμε μια φρέσκια ιδέα, έναν νόστιμο βασιλιά, μια μελιστάλαχτη μαγείρισσα, έναν ξινό έμπορο, έναν λυπημένο νέο και τη λύπη του μαζί, τρεις ουγγιές κουρσάρους, μισή οκά σαπουνόφουσκες, τρεις ηθοποιούς και άφθονη παραδοσιακή μουσική. Ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε μια σταγόνα μέλι. Περιμένουμε μέχρι να ‘ρθουν τα πάνω κάτω…» Μόλις εξατμιστεί η λύπη και μας γαργαληθεί η μύτη, πασπαλίζουμε με το μυστικό συστατικό που κάνει τα πάντα πιο νόστιμα από ποτέ! Σερβίρουμε απ” ευθείας απ” το τσουκάλι σε μεγάλα και μικρά παιδιά…»

Συντελεστές παράστασης:

Σύνθεση κειμένου: Ελένη Βαρελτζή

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία: Στέλιος Χλιαράς

Φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος

Τεχνική υποστήριξη: Αλεξάνδρα Βαλαή

Μουσική επιμέλεια:Γιάννης Παπαδημητρίου

Παίζουν:

Γεωργία Αλεξανδρίδη

Κων/νος Κοζικόπουλος

Στέλιος Χλιαράς

Παραστάσεις:

Σάββατο 2-11-2019, ώρα 5:30μ.μ.

Κυριακή 3-11-2019, ώρα 11:30π.μ.

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Προπώληση: Βιβλιοχαρτοπωλείο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (Ιπποκράτους 8 – Κοζάνη, τηλ. 24610 36028

To Top