Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κοζάνης – Οι ειδικότητες

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Κοζάνης και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κοζάνης στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κοζάνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Θεματικά πεδία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας:

Τίτλοι προγραμμάτων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν, τα προγράμματα θα υλοποιηθούν τόσο στο Δήμο Κοζάνης, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες Αιανής, Ελλησπόντου, Ελίμειας, Υψηλάντη.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης, που βρίσκεται στη διεύθυνση Αργυροκάστρου 13, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τις υπεύθυνες κα. Στυλιανή Θεοχάρη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και κα. Νίκη Τζικανούλα, Υπεύθυνη Οργάνωσης στο τηλέφωνο: 2461039188 ή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kdvm@kozanh.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν από τη Πέμπτη 17/09/2015 έως την Παρασκευή 02/10/2015 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 έως 14:00 και κάθε Τετάρτη απόγευμα 16:30 έως 18:30.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

To Top