Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση – Συνεχίζεται η κατάρα της οικογένειας;

Ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αστούτο αναφέρει ότι μετά από 11 χρόνια γάμου, η Αθηνά Ωνάση και ο Ολυμπιονίκης Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο χωρίζουν.

“Εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πολύ και υποφέρουν”, λένε στο ρεπορτάζ φίλοι του ζευγαριού, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν Ντόντα που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα αυτό το γάμο που κλυδωνίστηκε πολλές φορές.

“Είναι μια καταιγίδα αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι τέλους” φέρεται να είπε σε ανύποπτο χρόνο ο Βραζιλιάνος, που αυτό τον καιρό προπονείται για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Aγώνες της Βραζιλίας στο ιππικό άλμα, αλλά και βοηθάει την κόρη του Βίβιαν να ξεπεράσει το δικό της πένθος. Η κόρη του έχασε το αγαπημένο της άλογο.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Στο προσωπικό προφίλ του Aλβάρο στο Instagram δεν υπάρχει πια καμία φωτογραφία της Αθηνάς, κάτι που ίσως επιβεβαιώνει τις δύσκολες ημέρες που βιώνουν ως ζευγάρι.

Η οικογένεια δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση.

To Top