Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Υλοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από τη Συντεχνία Κουρέων – Κομμωτών – Αισθητικών Γρεβενών

Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, με την αμέριστη συμπαράσταση των υπευθύνων συνεργατών της Εθνικής Μονάδας/Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, υλοποίησε με επιτυχία πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Προσωπικού στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ 2014 – Μαθησιακή Κινητικότητα.

Η εκπαίδευση αφορούσε σε θεωρητική και πρακτική εξάσκηση με θέμα «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ», και πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 Μαρτίου 2015. Σε αυτό συμμετείχαν 15 καταρτιζόμενοι, μέλη του Σωματείου. Κατά την διάρκεια του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται εξ΄ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι συμμετέχοντες βελτίωσαν τόσο τις επαγγελματικές τους δεξιότητες όσο και τις πολιτιστικές τους αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και πολλά αξιοθέατα μνημεία της Ιταλικής πρωτεύουσας τα οποία επισκέφθηκαν με την υποστήριξη ξεναγών που διέθεσε ο φορέας υποδοχής.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

To Top