Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού

Αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στις 8 Οκτωβρίου 2014, στις 13.50 και είναι ολική.
Έκλειψη σε Ζυγό – Κριό έχει να κάνει πάντα με ανατροπές ισορροπιών και διπλωματικές εμπλοκές. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά το πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει ευαίσθητες χορδές της προσωπικής σας ζωής. Πολλοί θέλετε να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και να αποτινάξετε από τη ζωή σας πρόσωπα και σχέσεις που σας κταπιέζουν. Άκρως ακατάλληλο διάστημα για συναισθηματικές επαφές, λοιπόν, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια ανταγωνισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η έκλειψη επιδρά περίεργα στην ψυχολογία σας. Σας κάνει αναποφάσιστους και νευρικούς. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις. Ίσως δυσκολεύεστε να οργανώσετε τον χρόνο σας και την καθημερινότητά σας. Ζήλιες, πάθη και εντάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και διαβρώνουν κυρίως τις εργασιακές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη αυτή είναι πολύ έντονη για εσάς. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σας με θυελλώδη τρόπο και να την ανατρέψει, επιφέροντας μεταβολές στον κύκλο των γνωριμιών σας. Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, στον αυθορμητισμό σας. Επίσης, διαφυλάξτε όσο καλύτερα μπορείτε τις σχέσεις οικονομικής φύσεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η έκλειψη είναι πιεστική και φορτική, ενισχύοντας τα διλήμματά σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Μπορεί να έχετε αρκετά άγχη ή να νιώσετε αδύναμοι να διαχειριστείτε δύσκολες επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις. Ωστόσο, δίνει ώθηση στα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να λάβετε μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

ΛΕΩΝ
Η έκλειψη αυτή μοιάζει να φέρνει απρόσμενες αλλαγές στα δημιουργικά σας σχέδια. Σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό και πνευματικές εργασίες προωθούνται με απρόσμενο τρόπο. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί στο δρόμο σας μια ευκαιρία για μια σημαντική καινοτομία. Προσέχετε, όμως, να μην παρασυρθείτε σε αλαζονεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η έκλειψη φέρνει απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις σας με άλλους εξαιτίας οικονομικών θεμάτων. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να δημιουργήσετε οικονομικές εξαρτήσεις. Δεν αποκλείεται να έχετε ένα όφελος από το πουθενά στα οικονομικά, αλλά ο τρόπος που θα το διαχειριστείτε θα φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Φέρνει τύχη και ενδιαφέρον από οικεία πρόσωπα, αλλά δείχνει και ανατροπές, όπως και επαναστατικές διαθέσεις. Μπορεί να προκύψει μια απρόσμενη εξέλιξη σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία, όμως υπάρχει δυσκολία στη συναισθηματική προσέγγιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η έκλειψη θίγει θέματα υγείας ή εργασίας, τα οποία, αν και αλλάζουν απρόσμενα, θα έχουν αίσια έκβαση. Προσέχετε πολύ, λοιπόν. Φαίνεται, επίσης, πως παρασύρεστε σε μια συμπεριφορά αμηχανίας ή σε σπασμωδικές ενέργειες και μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι. Τέλος, δεν ευνοούνται οι μυστικές επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έκλειψη αυτή φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή και στα δημιουργικά σας σχέδια, οι οποίες σας αποδιοργανώνουν. Αποφύγετε να εμπλέξετε τους φίλους στα οικονομικά σας σχέδια. Ωστόσο, σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να διαδώσετε τα ταλέντα σας, αλλά και να ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η έκλειψη δείχνει ότι η περίοδος αυτή είναι πολυάσχολη. Φέρνει παρεμβάσεις από την οικογένεια, αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους, αλλά και οικονομικές ανταμοιβές. Γενικότερα, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες αυτό το διάστημα. Να είστε, λοιπόν, προετοιμασμένοι για τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη αυτή σας φέρνει όρεξη για δράση και για πρωτοβουλίες. Μπορεί να λάβετε στήριξη από τον σύντροφό σας ή από έναν στενό σας συνεργάτη ο οποίος θα αποδειχθεί ευεργέτης σας. Παρ’ όλα αυτά, τα απρόοπτα δεν λείπουν. Δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Δαμάστε την υπερκαταναλωτική σας διάθεση που είναι διάχυτη αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να προκύψει ένα απρόσμενο έξοδο. Μην επιμένετε σε λύσεις που θα αποδειχθούν μη λειτουργικές. Τέλος, προσέχετε ζήλιες και πάθη στον ερωτικό τομέα.

To Top