Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εκρηκτική Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 9 του μήνα και ώρα 4.38 π.μ. στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος σας δημιουργεί μια νοσταλγική και μελαγχολική διάθεση. Πολλοί από εσάς θέλετε να αποφύγετε πολύβουα μέρη, να απομονωθείτε και να κάνετε έναν απολογισμό. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψουν χρήματα από το πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Προσοχή, όμως, στις συζητήσεις που θα κάνετε, καθώς είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν παλιές πληγές και να νιώσετε πολύ πιεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η Πανσέληνος ζωηρεύει το δίλημμά σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Το γεγονός ότι ασχολείστε εντατικά με την οικογένεια μπορεί να βλάψει την καριέρα σας. Επίσης, αυτές τις μέρες κάνετε πολλές γνωριμίες, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε την επικριτική διάθεση που υπάρχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή σας ξεσηκώνει για μακρινά ταξίδια, σπουδές και πνευματικές υποθέσεις. Είστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι και δεν αποκλείεται να οργανώσετε μια απόδραση με το άλλο σας μισό. Προσοχή μονάχα στη σκληρή κριτική.

ΛΕΩΝ
Αυτή η Πανσέληνος σας κάνει αρκετά διστακτικούς στις οικονομικές επιλογές σας και προσπαθείτε να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά για μια αγορά ή επένδυση. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι καλή, αλλά μια είδηση ή μια συνάντηση σας πληγώνει. Η επικοινωνία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει έντονα την προσωπική σας ζωή και κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτή την περίοδο. Ίσως είστε ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν στο άλλο σας μισό ή σε έναν στενό σας συνεγάτη. Οι συζητήσεις δεν βοηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος σας βάζει σε θέση ισχύος όσον αφορά στον χειρισμό εργασιακών θεμάτων ή θεμάτων υγείας. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις, κυρίως με νεαρά άτομα αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να προκύψει μελαγχολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή οξύνει τις δημιουργικές σας δυνάμεις, αλλά και τις ευαίσθητες χορδές σας. Γενικά, είναι πολύ φορτισμένη η ατμόσφαιρα για εσάς, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αυτές τις μέρες. Προσοχή σε θέματα υγείας και αντοχών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η Πανσέληνος φέρνει αναστάτωση, διλήμματα και σύγχυση. Ελέγξτε, λοιπόν, το θυμικό σας αυτές τις μέρες, αλλιώς δεν θα αποφύγετε τις εξάρσεις. Μην πάρετε καμία απόφαση που αφορά σε οικογενειακά θέματα, γιατί είναι πολύ πιθανό να ακούσετε παράπονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν και σας αγαπούν. Ωστόσο, οι συζητήσεις αυτής της ημέρας βγάζουν στην επιφάνεια πληγές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε την κριτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος εστιάζει πάνω στο φλέγον ζήτημα του μήνα που για εσάς είναι τα οικονομικά. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε λαθεμένες αγορές ή να κάνετε συζητήσεις επί οικονομικών θεμάτων οι οποίες θα πέσουν στο κενό. Κυριαρχούν τα εμπόδια στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος αυτή σας κάνει υπερευαίσθητους. Είναι καλή εποχή για συναισθηματικές επαφές, ακατάλληλη, όμως, για σοβαρές αποφάσεις. Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας όσο πιο λογικά μπορείτε και αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές.

To Top