Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Διασφαλίσθηκε η τοπική παρουσία της επιθεώρησης εργασίας στο Νομό Γρεβενών

Μετά από παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών διασφαλίσθηκε η  τοπική παρουσία της επιθεώρησης εργασίας στο Νομό Γρεβενών.

Τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, κ. Κώστα Πανταζή συνάντησε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 στο γραφείο του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα και ιδιαιτερότητες των εμπορικών επιχειρήσεων του Νομού Γρεβενών. Ο κ. Δημάδης τόνισε ιδιαίτερα  το ζήτημα της συνένωσης του τμήματος επιθεώρησης εργασίας του Νομού Γρεβενών  με αυτό του Νομού Κοζάνης.

Ανέφερε ότι, η έλλειψη τοπικής παρουσίας του τμήματος επιθεώρησης  εργασίας στα Γρεβενά, με την επικείμενη δρομολογημένη απόφαση για συνένωση αυτού με της Κοζάνης, αποτελεί πλήγμα, τόσο για εργαζόμενους όσο και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νόμο.

Ζήτησε την παραμονή του τμήματος επιθεώρησης εργασίας στα Γρεβενά και την συνέχιση της εύρυθμης  λειτουργίας του.

Ο κ. Πανταζής αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα της συνένωσης των δύο τμημάτων, ανέφερε ότι θα εξετάσει το αίτημα, τονίζοντας όμως ότι σε κάθε περίπτωση θα διασφαλιστεί η  τοπική παρουσία της επιθεώρησης εργασίας στο Νομό Γρεβενών.

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

To Top