Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επίσκεψη στην ΔΕΥΑΓ για τις διακοπές νερού λόγο οφειλών

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΓ για τις επικείμενες διακοπές υδροδότησης για οφειλές άνω των τριακοσίων εύρω, αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών επισκέφτηκε τον Δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΓ κ. Γεώργιο Δασταμάνη και την Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΓ κ. Φωτεινή Τζιουβάρα.

Έθεσαν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των εμπόρων, για την αναγκαιότητα εφαρμογής αυτού του μέτρο στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μία περίοδο όπου ο εμπορικός κόσμος της πόλης πλήττεται βαρύτατα τόσο από την γενικότερή οικονομική κρίση όσο και από τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη μας έχοντας ως επακόλουθο την δημιουργία συσσωρευμένων οφειλών.

Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών σε σαράντα (40) μηνιαίες δόσεις με ελάχιστο ποσό καταβολής τα σαράντα (40) εύρω. Επιπλέον μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ειδική μνεία για τους οφειλέτες με ειδικά κριτήρια.

Σχετικά με ρύθμιση ζητήσαμε:

1) Την αύξηση του αριθμό των μηναίων δόσεων

2) Την μείωση τις ελάχιστης καταβολής.

Τέλος ζητήσαμε την τηλεφωνική ενημέρωση των συναδέλφων πριν από τις επικείμενες διακοπές ώστε να μην σταματήσει η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων.

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

To Top