Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Υποβολή πρότασης στο Δήμαρχο με θέμα τη Λαϊκή αγορά

Σήμερα 18/09/2018 αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Γρεβενών Κ. Δασταμάνη και του παρέδωσε το παρακάτω έγγραφο υπόμνημα με την θέση του Εμπορικού Συλλόγου για το θέμα της Λαϊκής Αγοράς, όπως ομόφωνα αποφασίστηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 13/09/2018.

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μεταξύ των συναδέλφων μας σχετικά με την επικείμενη μεταφορά της λαϊκής αγοράς με σκοπό την νομιμοποίηση της, συγκαλέσαμε δύο έκτακτες γενικές συνελεύσεις κατά την οποία μεν πρώτη παραβρέθηκε και μας ενημέρωσε για τις θέσεις σας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Φαρμάκης. Λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις που μας γνωστοποίησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και μετά από διαβούλευση με τα μέλη μας κατά την δεύτερη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 σας καταθέτουμε την ομόφωνη απόφαση μας για το θέμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει την μεταφορά των εκθετών που σήμερα τοποθετούνται επί της

α)Μακεδονομάχων και

β) Κ. Ταλιαδούρη μεταξύ των κάθετων οδών 13ης Οκτωβρίου και Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην οδό Αριστοτέλους από το ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως έως Φιλελλήνων και επί της Ειρήνης από το ύψος της Φιλελλήνων έως την Αγίου Αχιλλείου

Η αποτύπωση της πρότασης μας επί του χάρτη είναι η παρακάτω:

Με την πρόταση μας πετυχαίνουμε τα εξής:

  • Ενοποιείται και μπορεί να νομιμοποιηθεί η Λαϊκή αγορά

  • Διατηρούνται τα υφιστάμενα τετραγωνικά κάλυψης της Λαϊκής

  • Διατηρούνται ανοιχτοί οι κύριοι οδικοί άξονες της πόλης μας Κ. Ταλιαδούρη και Μακεδονομάχων

  • Διατηρούνται οι υφιστάμενες θέσεις των βιοτεχνικών προϊόντων εκτός του εμπορικού κέντρου των Γρεβενών.

Κε Δήμαρχε παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά και να μελετήσετε διεξοδικά την πρόταση μας η οποία δεν δημιουργεί ούτε νομικό κώλυμα ούτε κοινωνικές αντιδράσεις. Σε περίπτωση που δεν υιοθετήσετε την πρόταση μας, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως για τους λόγους της μη εφαρμογής της. Είμαστε στην διάθεση σας για περαιτέρω ανάλυση της πρότασης μας.

Δ.Σ Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

To Top