Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Η Δυτική σας προτείνει… «Χοιρινό με λάχανο»

ΥΛΙΚΑ (για 8 άτομα)

1 κιλό χοιρινό από σπάλα
½ λάχανο μεγάλο
¾ φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
1 κουτ. σουπ. ντοματοπελτέ
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο (προαιρετικά)
1 κουτ. γλυκ πάπρικα καυτερή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ροδίζετε τα κομμάτια του χοιρινού με το ελαιόλαδο σε μια βαθιά κατσαρόλα για 6 λεπτά περίπου
2. Κόβετε το λάχανο σε κομμάτια και το προσθέτετε στο φαγητό με τη σάλτσα ντομάτας διαλυμένη σε ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και το αλάτι.
3. Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και ψήνετε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας το με άφθονο μαύρο ή κόκκινο πιπέρι (πάπρικα).

To Top