Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Καλή εβδομάδα με Νέα Σελήνη!

Καλή εβδομάδα με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οποία πραγματοποιείται στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:13 π.μ.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σάς προτρέπει σε επιθυμητές αλλαγές όσον αφορά στο γάμο σας ή σε μια στενή συνεργασία. Φαίνεται ότι με έναν θεαματικό και απρόσμενο τρόπο μπορούν να πραγματοποιηθούν τα φιλόδοξα όνειρά σας. Είτε πρόκειται για έναν έρωτα, έναν απόγονο, ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο, επιτέλους το πλανητικό σκηνικό σάς ανταμείβει. Μυστικά και παρασκήνιο θα παίξουν σημαντικά τον ρόλο τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη βοηθά να πάρετε νέες αποφάσεις και να βρείτε νέες λύσεις σε θέματα δουλειάς ή σε θέματα που αφορούν στις καθημερινές σας συνήθειες. Μπορεί να σηματοδοτήσει την περίοδο που θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα, που θα αλλάξετε το ωράριό σας ή που θα ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα. Το ένστικτό σας είναι ισχυρό και σας βοηθά. Τέλος, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καλύτερες ημέρες στην οικογενειακή σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα περίοδος ξεκινάει για την ερωτική σας ζωή και τα δημιουργικά σας σχέδια. Μπορεί να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να προωθήσετε ένα καλλιτεχνικό όραμα ή να ερωτευτείτε. Επίσης, οι οικογενειακές σας σχέσεις εναρμονίζονται αυτές τις μέρες και λαμβάνετε ικανοποίηση από την πορεία που παίρνουν οι οικογενειακές υποθέσεις ή ό,τι έχει σχέση με το σπίτι. Δεν αποκλείεται να καλωσορίσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη μπορεί να δώσει το έναυσμα για να αναζητήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Ίσως αποκτήσετε ένα νέο σπίτι, έναν νέο συγκάτοικο, ίσως επιχειρήσετε την απόκτηση ενός απογόνου. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και στα οικονομικά σας. Ίσως μια τολμηρή κίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο να τονώσει τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγείας. Φροντίστε όχι μόνο για τη σωματική σας υγεία, αλλά και για την ψυχική.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη σάς ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες και δίνει τροφή για ενασχόληση με το εμπόριο, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μια ευκαιρία για ένα πολυπόθητο ραντεβού, για μια συμβουλή ή μια πολυπόθητη επαφή θα μπορούσε να προκύψει. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά δείχνει να αποδίδει και ταυτόχρονα να σας χαρίζει μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα υπερβολής στο αλκοόλ ή τα φάρμακα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σάς ανοίγει το δρόμο για αλλαγές σε οικονομικά σχέδια. Δίνει τροφή στο ένστικτο, στη φαντασία και στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ακόμα κι ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα μπορούσε να κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα. Σε ερωτικό επίπεδο, το θερμόμετρο ανεβαίνει και έρχονται καλύτερες μέρες για τη συναισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε έναν γάμο ή να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτή την περίοδο και ανοίγει νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές. Τολμήστε αλλαγές. Δεν αποκλείεται να ενταχτείτε σε μια ομάδα, να λάβετε τη στήριξη φιλόδοξων προσώπων ώστε να κάνετε τελικά την επανάσταση που πάντα ονειρευόσασταν. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μόνο παρασκηνιακή δράση θα μπορούσε να προκύψει αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια περίοδο για απολογισμό και εσωστρέφεια. Πολλοί μπορεί να νιώσετε αποκλεισμένοι ή αποκομμένοι από τα δρώμενα αυτής της περιόδου, αλλά, όπως και να ‘χει, θα πρέπει να αποφύγετε να είστε εριστικοί και επιθετικοί με φιλικά πρόσωπα. Επίσης, αυτό το διάστημα είναι εντελώς ακατάλληλο για αγορές ή επενδύσεις, γι’ αυτό μην πάρετε κανένα ρίσκο εάν δεν θέλετε να εξαπατηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέους φίλους στη ζωή σας ή να σας παρακινήσει να συμμετέχετε σε μια νέα ομαδική δραστηριότητα. Η καριέρα σας αρχίζει να προοδεύει και δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε άτομα κύρους. Ωστόσο, η οικογενειακή ζωή περνά από μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία η ένταση δεν θα λείπει. Φανείτε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να αποφύγετε λάθη. Προσοχή, επίσης, σε αλκοόλ και φάρμακα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη ανοίγει νέους ορίζοντες για την επαγγελματική σας δράση. Μπορεί μια νέα καριέρα να ανοίγεται μπροστά σας. Μείνετε ανοιχτοί σε προτάσεις, καθώς φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός για να υπάρξουν οι σωστές προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Χαρμόσυνες θα είναι και οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Τέλος, καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας, αλλά και τη χρήση φαρμάκων ή χημικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη ανοίγει τον δρόμο για ευνοϊκές εξελίξεις, ειδικά σε νομικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες και φιλόδοξα σχέδια. Βρίσκετε έξυπνες λύσεις και υιοθετείτε καινοτομίες. Δεν αποκλείεται, επίσης, να υπάρξουν ευεργέτες μέσα από την επαγγελματική σας δράση που θα στηρίξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, προσέχετε σκάνδαλα, κυρίως οικονομικού περιεχομένου, και μείνετε μακριά από κάθε είδους υποθέσεις που μοιάζουν θολές.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη σφραγίζει τον Οκτώβριο και θα σας δώσει λύσεις στις οικονομικές σας συναλλαγές. Εντελώς απρόσμενα μπορεί να λάβετε ένα μπόνους ή να σας δοθεί μια ευκαιρία για μια δουλειά. Επίσης, αυτές τις μέρες έρχεστε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο και πολλοί μπορεί να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ευκαιρία που υπόσχεται σταθερότητα για μια σχέση ή μια συνεργασία.

To Top