Υλικά
500 γρ πέννες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
175 γρ PHILADELPHIA με Ζαμπόν
80 ml ζωμό κοτόπουλου
200 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο
4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
4 ματσάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι/πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες για 9-10 λεπτά έτσι ώστε νε είναι al dente. Τις σουρώνετε και τις περιχύνετε με άφθονο κρύο νερό να κρυώσουν και να σταματήσει ο βρασμός.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για να ζεσταθεί καλά. Μόλις το ελαιόλαδο είναι έτοιμο σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Αποσύρετε από την φωτιά και τοποθετούμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μεγάλο μπολ. Στο ίδιο μπολ προσθέτετε και τις πέννες.
Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ προσθέτετε το Philadelphia με ζαμπόν και τον ζωμό κοτόπουλο και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Προσθέτετε την κρέμα στο μπολ με τις πέννες και τις πιπεριές καθώς και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αναμιγνύετε πολύ καλά. Τοποθετείτε το περιεχόμενο του μπολ σε ένα γυάλινο πυρέξ, πασπαλίζετε από πάνω το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 15-18 λεπτά.
Σερβίρετε τοποθετώντας το πυρέξ στην μέση του τραπεζιού