Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Ο σεβασμός στις θυσίες των πολιτών επιβάλει πρωτοβουλίες

           Την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών, επεσήμανε ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους.
            Κληθείς, αρχικά, να σχολιάσει το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε πως  “Το αποτέλεσμα επιβάλει πρωτοβουλίες. Για τις πρωτοβουλίες αυτές ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος μίλησε πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο και η πατρίδα μας πρέπει να στείλει παντού ένα μήνυμα σταθερότητας και ελάχιστης συνεννόηση. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και πρέπει και ο καθένας ατομικά και τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων”.
          Σε ό,τι αφορά το στόχο αυτών των πρωτοβουλιών, ο Αν. Υπουργός ξεκαθάρισε πως   “Από την πλευρά μας είναι καθαρό ότι θα πάρουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες γιατί οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε στο βρόντο. Δεν είναι ζήτημα κομματικής δικαίωσης ή κομματικού διαγκωνισμού. Οι θυσίες των πολιτών που μας έφεραν σε ένα πολύ καλό σημείο ως χώρα δεν πρέπει να πάνε χαμένες σε καμιά περίπτωση. Εμάς αυτό μας καθοδηγεί και τίποτε άλλο. Γι΄ αυτό και θα πάρουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες, όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να επιτύχει η χώρα αυτό που της πρέπει και αυτό που αξίζει στους πολίτες μετά από τόσες θυσίες”. 

To Top