Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επίσκεψη του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Λάρισας στην Π.Ε. Καστοριάς

   Την επίσκεψη του Αντιστράτηγου κ. Μανωλά Χρήστου, Διοικητή της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, που είναι ο μεγαλύτερος σχηματισμός του Ελληνικού Στρατού, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, με τους Δημάρχους της πόλης.

   Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον Διοικητή και παράλληλα τον ευχαρίστησε για τη στήριξη του, όσον αφορά την επαναλειτουργία του φυλακίου του Τριλόφου. Επιπλέον, παρουσίασε αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας καθώς και τα προβλήματα της λαθροϋλοτόμησης, εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, όπλων και κλοπών, που αυτή αντιμετωπίζει.

   Αυτό που ζητήθηκε από το Διοικητή είναι η συνέχιση της λειτουργίας του 585 ως Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης και η ενίσχυση του 574 Τάγματος Προκαλύψεως με μεγαλύτερο αριθμό στρατιωτών, ώστε να επανδρωθούν με επάρκεια όλα τα φυλάκια. Ταυτόχρονα, κοινή απαίτηση όλων ήταν να λειτουργήσει και το φυλάκιο του Πολυανέμου, ώστε όλα μαζί, να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην είσοδο αλλοδαπών γειτόνων και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

   Ο Διοικητής φάνηκε θετικός από την πλευρά του και υποσχέθηκε να σταθεί στα αιτήματα που του τέθηκαν.

   SONY DSC SONY DSC SONY DSC

    

   To Top