Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

«Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ» από την Π.Ε. Κοζάνης – 04.12.2013 – 13.30

 

«Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ»

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 13:30 μμ, στο Εκθεσιακό Κέντρο

Μια σημαντική εκδήλωση με στόχο την προώθηση της απασχόλησης των νέων ανθρώπων, που στην περιοχή μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με τίτλο «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ».

Στην προσπάθεια για τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης συνεργάστηκαν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Kοινωνικής Παρέμβασης Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.), το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «ergasiakozani», το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και η ΑΝΚΟ -Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 13:30μμ., στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης (περιοχή Κοίλα).

Η «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ»φιλοδοξεί νααποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, πτυχιούχους και επί πτυχίω, να συναντηθούν με εκπροσώπους δυναμικών επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και με εξειδικευμένους φορείς σε θέματα εξεύρεσης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού καθώς επίσης και με νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) που μπορούν να λειτουργήσουν ως “καλή πρακτική” στην επαγγελματική τους αναζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής για την «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ», επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://hmerakarieras2013kozani.wordpress.com/.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

13:30Χαιρετισμοί
1η Ενότητα «Μαθαίνω»
 ΘέμαΟνοματεπώνυμοΘέση στον Φορέα
14:00Επιχειρηματικότητα & μηχανισμοί υποστήριξης – Η πλατφόρμα “StartUpGreeceΔιονύσιος ΤσαγκρήςΠροϊστάμενος Δ/νσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ΓΓΒ/ Υπουργείο Ανάπτυξης, Εθνικός Εντεταλμένος για τις ΜΜΕ στην ΕΕ
14:15Ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης στην Ευρώπη (EURES)Δημήτρης ΓιαννέληςΣύμβουλος EURES, ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκη
14:30 Επικοινωνία: το «κλειδί» για την επαγγελματική επιτυχίαΔρ. Ιωάννα ΚωσταρέλλαΕπικοινωνιολόγος 
14:45«Επιχειρηματικότητα Νέων: Από την ιδέα στην πράξη με τη στήριξη του ΕΣΠΑ & της ΕΕ»Ιωάννης Τσιτσόπουλος – Λιάνα Παπατέρπου
  • Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης ΚΕΠΑ –ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ

  • ΑΝΚΟA.E./Εnterprise Europe Network -Hellas

15:00

Διάλλειμα

2η Ενότητα: «Επιχειρώ: παραδείγματα νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων»
15:15Συνεργατισμός στην πράξηΘανάσης Βακάλης«ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς»
15:30Η επιχείρηση μου, ένα κομμάτι του εαυτού μου”Γιάννης ΒανίδηςMedia Suite
15:45Επιχειρηματικότητα: Ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις”Πέτρος Παπαναούμ

Ergon Consultants

16:00

Διάλλειμα

3η Ενότητα: «Επικοινωνώ: Επαφές με καταξιωμένες επιχειρήσεις»
16:30Συναντήσεις ενδιαφερόμενων με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν

To Top