Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Συμμετοχή της ΠΕ Καστοριάς στην 4η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Αθήνα

Στην 4η Διεθνή Έκθεση Γούνας (Fur Excellence in Athens 2014, International Fur Fair), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 27 Μαρτίου έως 30Μαρτίου, συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, σε ενοποιημένο περίπτερο με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η έκθεση γούνας στην Αθήνα καταδεικνύει τις προσπάθειες των Ελλήνων Γουνοποιών να ισχυροποιήσουν τη θέση της χώρας μας και ειδικά της περιοχή μας ως παγκόσμιο γουνοποιητικό κέντρο.  Την έκθεση επισκέφτηκε ο  Αντιπεριφεριάρχης Καστοριάς  Δημήτρης Σαββόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς γουναράδες και να δει από κοντά την προσπάθειά τους για την προώθηση ενός προϊόντος, που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Περιφέρεια μας αλλά και για την Εθνική μας Οικονομία. Το παρών στην έκθεση έδωσε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φιλώτας Ταλίδης.

Το περίπτερο της ΠΕ Καστοριάς  στελέχωναν υπάλληλοι της  Διεύθυνσης Ανάπτυξης, οι οποίοι παρείχαν χρήσιμες  τουριστικές πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη και διένειμαν υλικό της περιοχής μας

To Top