Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

4η εξόρμηση δωρεάς μυελού των οστών

   Οι Εθελοντές Αιμοδότες Κοζάνης διοργανώνουμε εξόρμηση για Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών) την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 και τις ώρες 11:00 έως 14:00 στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.
   Αν είσαι 18-50 ετών, έλα μαζί μας, γίνε Δωρητής Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).

   Σκέψου να είσαι ΕΣΥ ο μόνος που μπορείς να σώσεις μία ΖΩΗ!
   Μπορείς να φανταστείς μεγαλύτερο δώρο;
   Θα αδιαφορούσες ή θα έτρεχες να βοηθήσεις;

   Είναι γνωστό ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη μοσχευμάτων για τους ασθενείς που χρειάζεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Στόχος από μελέτη του ΑΠΘ είναι οι πάνω από 100.000 δωρητές Μυελού των Οστών και 10.000 δωρητές Ομφάλιου Αίματος (Βλαστοκύτταρα) για τις ανάγκες της χώρας μας.

   Θα δώσουμε Δείγμα Αίματος (τόσο όσο στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).
   Όσοι ενδιαφέρονται, πέρα από αυτούς που δήλωσαν και έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία τις ώρες που προαναφέραμε.

   Επισημαίνουμε ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.
   Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, αλλά και τη Δωρεά Οργάνων.
   Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ: 2461040575 Κιν: 6977337561

   ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

   Για το Δ.Σ.
   Ο πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
   Τσαουσίδης Θεόδωρος                       Τσαουσίδου Κάκη

   4i_mielos2014

   To Top