Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

6ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην Καστοριά

6ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο:
Πρωτοβουλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες της Καστοριάς
Το 6ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 13-15 Νοεμβρίου 2015, στην Καστοριά, υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Ιατρικό Σύλλογο βρίσκεται προ των πυλών.
Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση, των Καρδιολόγων και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων για τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ξενοδοχείο ΛΗΜΝΑΙΟ), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Καστοριάς πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες της πόλης.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (ώρες 18.00-20.00μ.μ.), στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες από ιατρούς για την Πρόληψη των Καρδιαγγειακών Παθήσεων και τους Παράγοντες Κινδύνου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου».

Κυριακή 15 Νοεμβρίου (ώρες 10.30-13.30μ.μ.) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία) πολίτες, μέλη του Αστυνομικού και Πυροσβεστικού Σώματος, σύλλογοι και φορείς της πόλης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Πιστοποιημένο Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στον τοπικό Σύμβουλο Καστοριάς κ. Η. Κανέλλο, τηλ. επικοινωνίας: 6937 144525.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

To Top