Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Απάντηση στην Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις από το Σωματείο «Ερμής»:

Κυρίες και Κύριοι,

Το Σωματείο Ιδιόκτητων Καφετεριών, Ζαχαροπλαστών και συναφών επαγγελμάτων “ΕΡΜΗΣ” με αφορμή το Δελτίο Τύπου που αφορά στην αφίσα του Σωματείου μας οφείλει να επισημάνει πως δεν υπήρχε καμμία απολύτως πρόθεση να προσβάλλει την Δημοτική Κίνηση και να διακωμωδίσει το λογότυπο της Δημοτικής Κίνησης  καθώς σεβόμαστε κάθε συνάθροιση συμπολιτών μας που αγωνίζεται για την εξέλιξη της πόλης μας μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Η Κοζάνη, και σαν πόλη αλλά και σαν λέξη, ανήκει σε όλους τους πολίτες της και δεν θα μπορούσε να εκφραστεί μία δυσαρέσκεια πολλών συμπολιτών μας χωρίς να αναφερθεί το όνομα της πόλης.

Ας μην ξεχνάμε, ηθελημένα ίσως, ότι οι καταστηματάρχες – ιδιοκτήτες καφετεριών δεν είναι μόνον επιχειρηματίες αλλά και πολίτες και έχουν δικαίωμα να αντιδρούν και να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.

“… Εξάλλου, ο σεβασμός στα δικαιώματα όλων των πολιτών και το δημόσιο χώρο οφείλουν να είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα κάθε σύγχρονης Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή του Δήμου Κοζάνης και εδώ εκπτώσεις δεν χωρούν.”

Συμμεριζόμαστε απόλυτα την άποψη της Δημοτικής Κίνησης όπως ακριβώς αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να καυτηριάζουμε οτιδήποτε θίγει τα δικαιώματα των συμπολιτών μας.

Τέλος, επισημαίνουμε πως η προσπάθεια αυτή είναι ομαδική και όχι προσωπική και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας υποδεικνύει “περιθωριοποίηση” μελών μας. Η έξωθεν υπόδειξη πράξεων και αποφάσεων σε ένα νόμιμο Σωματείο είναι το λιγότερο μία πράξη… unfair!

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ερμής

To Top