Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Δήλωση Λευτέρη Ιωαννίδη

Η αυτοδιοίκηση είναι ένα πεδίο, στο οποίο αναμετρούνται τα πραγματικά ζητήματα της καθημερινότητας. Σε αυτό το πεδίο, όλο το προηγούμενο διάστημα, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Επιστρατεύοντας όλα τα μέσα και όλες τις δυνάμεις μας. Αντιμετωπίζοντας περιορισμούς και προκλήσεις.

Από την πρώτη αυτή περίοδο διοίκησης βγαίνουμε σοφότεροι και δυνατότεροι. Όχι ατσαλάκωτοι, αλλά σίγουροι ατσαλωμένοι σε ότι αφορά στη διάθεσή μας να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για να γίνει ο Δήμος Κοζάνης ένας ακόμα καλύτερος Τόπος να Ζεις.

Έχουμε στο πλευρό μας τους χιλιάδες πολίτες τους Δήμου μας, που μας στήριξαν την πρώτη Κυριακή και τους ακόμα περισσότερους που θα το κάνουν στις 2 Ιουνίου, πιστεύοντας στη δουλειά μιας ομάδας ανθρώπων που δεν περηφανεύεται ότι δεν κάνει λάθη, αλλά σίγουρα δε φοβάται να σηκώσει το φορτίο που της αναλογεί.

Πλέον  η προσοχή μας  στρέφεται στις εκλογές της Κυριακής!

Η σημερινή ημέρα όμως μας βρίσκει ενωμένους και αισιόδοξους.

 Στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι η Κοζάνη θα συνεχίσει τον δρόμο που ανοίξαμε, και θα πει ΝΑΙ στην χρηστή και έντιμη οικονομική διοίκηση, ΝΑΙ στην ίση αντιμετώπιση όλων των πολιτών, ΝΑΙ στην Δίκαιη μετάβαση στην επόμενη μέρα, ΝΑΙ στην ολοκλήρωση των έργων που ξεκινήσαμε, ΝΑΙ σε ένα καλύτερο αύριο, για το οποίο δεσμευόμαστε με πίστη και ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να καλέσω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου Κοζάνης -από όπου κι αν προέρχονται, όποια κι αν ήταν η επιλογή τους την πρώτη Κυριακή, πέρα από κόμματα και όποιους διαχωρισμούς- να μας εμπιστευτούν, να ΜΕ εμπιστευτούν, και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σύμπνοιας και δύναμης. Είμαστε εδώ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις.

Σε αυτές τις εκλογές η Κοζάνη έχει μια επιλογή: Να κινηθεί στο μέλλον με αυτοπεποίθηση χωρίς να κοιτάζει πίσω!

 

Λευτέρης Ιωαννίδης

To Top