Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Δημ. Σαββόπουλος: Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο του Κλάδου της Γούνας

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Περιφερειακού

Δευτέρα 05-03-2018 Συμβουλίου κ. Κεχαγιά Φώτιο

Σας διαβιβάζω την επερώτηση μου, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 και 3 του Κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και παρακαλώ όπως συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θέμα: <<Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο του Κλάδου της Γούνας >>.

κ. Περιφερειάρχη

Εδώ και πολύ καιρό (από το 2016) έχει κατατεθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας το επιχειρησιακό σχέδιο – business plan , που αφορά την Ενίσχυση της γούνας και της γουνοποίϊας στη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να ενταχθεί στο νέο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Έχουν γίνει πολλές συσκέψεις για το συγκεκριμένο θέμα και πολλές ανακοινώσεις από πλευράς Περιφέρειας αλλά και εξαγγελίες από Υπουργούς.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι συγκεκριμένο , ούτε έχει εκδοθεί σχετική πρόσκληση από πλευράς Διαχειριστικής Αρχής για την ένταξη και χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Κλάδου της Γούνας.

Ο κλάδος της γουνοποιϊας διέρχεται πολύ μεγάλη κρίση και περιμένει την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου που εχει κατατεθεί.

Σε ποιές ενέργειες έχετε προβεί μέχρι τώρα

Τι χρονοδιάγραμμα υλοποίησης υπάρχει από πλευράς Περιφερειακής Αρχής για το επιχειρησιακού σχέδιο – business plan έτσι ώστε να στηριχτεί αποτελεσματικά ο κλάδος της Γουνοποϊας ;

Σαββόπουλος Δημήτριος

Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

Κοιν: 1)Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας κ.Καρυπίδη Θεόδωρο

2) Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Αδαμόπουλο Σωτήριο

3)Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ.Κώττα Παναγιώτη

4)Π.Σύμβουλο κ.Δακή Γεώργιο

5)Π.Σύμβουλο κ Σαπαλίδη Σάββα

6)Π.Σύμβουλο κ.Ζεμπιλιάδου Γεωργία

7)Π.Σύμβουλο κ.Βήττα Ιωάννη

8)Π.Σύμβουλο κ.Κουρκούτα Νικόλαο

 

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

To Top