Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Δημοπράτηση έργου «Δρόμος Λιανοτόπι-Γράμμος»

Τη δημοπράτηση του έργου «Δρόμος Λιανοτόπι-Γράμμος», προϋπολογισμού 1,5 εκ ευρώ, υπέγραψε την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014, στις 10:00 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων (3ος όροφος ) στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης Βόρειας και Κεντρικής Πίνδου ( Πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ) και αποτελεί υποέργο του έργου «Οδοποιία στην Περιοχή του Ορεινού Όγκου Γράμμου».

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν αφορούν τη βελτίωση της υφιστάμενης χάραξης από το Λιανοτόπι έως τον οικισμό του Γράμμου. Το συνολικό μήκος της παρέμβασης είναι 7 χλμ, ενώ το προβλεπόμενο πλάτος του οδοστρώματος είναι 8μ. Προβλέπεται επίσης η κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών και τάφρων για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων της οδού καθώς και οι απαραίτητες εργασίες διάνοιξης, επιχωμάτων, κατασκευής υπόβασης και βάσης. Τέλος, θα τοποθετηθούν στηθαία και θα γίνει η απαιτούμενη σήμανση της οδού.

To Top