Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Δήμος Κοζάνης: Προκήρυξη νέων προγραμμάτων δια βίου μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει την προκήρυξη νέων προγραμμάτων διά βίου μάθησης που πρόκειται να υλοποιηθούν, κατά την παρούσα περίοδο Μαρτίου – Ιουνίου 2014, εντός των ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, μέχρι τις 14 Μαρτίου, να καταθέσουν αιτήσεις, δηλώνοντας την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα:

 

Α/ΑΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΩΡΕΣ
1ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
1.2Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα50
1.6Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν25
1.8Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση25
2ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
2.7Αστικοί λαχανόκηποι25
2.8Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής25
2.10Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων25
3ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
3.6Δημιουργία Ιστοσελίδας50
4ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
4.2Βελτιώνω την ορθογραφία μου25
5ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
5.5Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων25
5.6Επικοινωνία και δυναμική της Ομάδας25
5.9Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή25
6ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΔΡΑΣΕΙΣ25
6.8Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής50

 

Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν, θα υλοποιηθούν προγράμματα τόσο στο Δήμο Κοζάνης, όσο και στα Δημοτικές Ενότητες Αιανής, Ελλησπόντου, Ελίμειας, Υψηλάντη.

Τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης μπορούν να τα παρακολουθούν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, κατόπιν κατάθεσης των εξής δικαιολογητικών:

α) Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα (χορηγείται από την υπηρεσία)

β) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ενώ στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης με καταληκτική ημερομηνία στις 14/03/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 έως 14:00 και τα απογεύματα 16:30 έως 18:30 (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) να επισκέπτονται το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης, που βρίσκεται στη διεύθυνση Αργυροκάστρου 13, ή να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες: κ. Στυλιανή Θεοχάρη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και κ. Νίκη Τζικανούλα, Υπεύθυνη Οργάνωσης στο τηλέφωνο 24610391882461039188 ή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kdvm@kozanh.gr.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

To Top