Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ενημερωτικές συγκεντρώσεις για το Πρόγραμμα Νέων Γεωργών έτους 2014 σε κεντρικά Δημοτικά διαμερίσματα του νομού Καστοριάς

Από το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, σε συνεργασία με τους Δήμους του Νομού Καστοριάς ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιήσουν μία σειρά ενημερωτικών συγκεντρώσεων για το Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών έτους 2014, σε κεντρικά Δημοτικά διαμερίσματα του Νομού, ως εξής:

  1. Την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στην Μεσοποταμία, στην Αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης.

  2. Την Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στην Πολυκάρπη, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης και

  3. Την Τρίτη 11 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στο Άργος Ορεστικό, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, επί της κεντρικής οδού Μ.Αλεξάνδρου.

Στις ενημερωτικές συγκεντρώσεις, θα αναλυθούν λεπτομερώς οι όροι και προϋποθέσεις ένταξης στα καθεστώτα του μέτρου 1.1.2, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «ΠΑΑ» 2007-2013, «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για το έτος 2014, από τους Κο Μπέη Ελευθέριο υπεύθυνο του προγράμματος και Κα Κόρδα Βασιλική, γεωπόνους της υπηρεσίας μας. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους κατοίκους των Δημοτικών διαμερισμάτων της αρμοδιότητάς σας, προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας, να παραβρεθούν στις πιο πάνω κατά τόπους εκδηλώσεις, για την ενημέρωσή τους.

To Top