Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Δωρεάν Ροδάκινα και Νεκταρίνια από την Αντιπεριφέρεια

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας, παρέλαβε σήμερα ροδάκινα και νεκταρίνια που πρόκειται να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.

Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΓΕΟΚ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά της) έως ότου κληθούν οι τρεις Δήμοι της Π.Ε. Καστοριάς και η Μητρόπολη, να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς.
Κατόπιν τα σημεία διανομής θα οριστούν από τους Δήμους και τη Μητρόπολη, που ως εταίροι της σύμπραξης αναλαμβάνουν να διαθέσουν την ποσότητα στους πολίτες.

Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των φρούτων.

To Top