Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Έγινε το πρώτο βήμα (στις 26 Ιουλίου) για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Κοζάνης

Έγινε το πρώτο βήμα (στις 26 Ιουλίου) για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Κοζάνης: Αναδεικνύεται ο ανάδοχος για την αντικατάσταση του μεταλλικού κελύφους του

 

Λύση στο πάγιο αίτημα των πολιτών για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης,έρχεται να δώσει η προκήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη του αναδόχου κατασκευής του έργου.

Η διαδικασία υλοποιείται μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και αφορά το έργο με τίτλο «Στατική αποκατάσταση μεταλλικού φέροντος οργανισμού Κολυμβητηρίου Κοζάνης». Το έργο είναι εκτιμώμενης αξίας 608.000 ευρώ, με τις  προσφορές να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής Πύλης μας μέχρι τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας: «Η πάγια και απολύτως δικαιολογημένη απαίτηση των δημοτών για το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου του ΔΑΚ, ικανοποιείται με την προκήρυξη για το έργο αποκατάστασης του μεταλλικού κελύφους. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτέλεσε δέσμευσή μας και έγινε πράξη μετά από μεγάλη προσπάθεια, καθώς προηγήθηκαν άστοχες και σε λάθος κατεύθυνση ενέργειες». Ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς όπως επεσήμανε, αυτό το γεγονός αποτελεί το πρώτο βήμα για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.

 

Σημειώνεται, ότι η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε τέσσερις μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

 

To Top