Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εκλογές Ε.Β.Ε. Κοζάνης: Εκδήλωση του Συνδυασμού «Επιχειρηματικός Δρόμος»

Επαγγελματίες, υποψήφιοι και Επιμελητηριακοί παράγοντες έδωσαν το παρόν στην κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού «Επιχειρηματικός Δρόμος» με επικεφαλής τον Βασίλη Μόσχο που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017.

Προσκεκλημένοι οι τέως και νυν Πρόεδροι του Ε.Β.Ε. Κοζάνης αλλά και των άλλων Περιφερειακών ενοτήτων που κατέθεσαν την εμπειρία τους ευχόμενοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον συνδυασμό και τόνισαν την ανάγκη της ομαδικότητας της επόμενης μέρας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του επιχειρείν στην παρούσα οικονομική συγκυρία!

 

Παρόντες ήταν ο νυν Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Κοζάνης κος Κυριακίδης και οι τεως Πρόεδροι κ.κ. Καπλάνογλου Σταύρος, Αποστολίδης Παναγιώτης και Σάββας Χρήστος. Ο κ. Ελευθεριάδης απουσίαζε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

 

Τον χαιρετισμό τους και τις ευχές για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον εκλογικό αγώνα έστειλαν, επίσης οι Πρόεδροι και εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές των Επιμελητηρίων των γειτονικών Περιφερειακών Ενοτήτων κ.κ. Νίκος Ράμος από τα Γρεβενά, Μπάμπης Καραταγλίδης από την Καστοριά και Σάββας Σαπαλίδης από την Φλώρινα.

Επίσης, στην εκδήλωση του Συνδυασμού ήταν παρών ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντινίδης.

 

Φωτογραφικό υλικό: Στραβού Δημήτρης

To Top