Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εκλογές Επιμελητηρίου Κοζάνης: ΜΟΝΟ 955 ψήφισαν σήμερα!

Κρίσιμη θα είναι η αυριανή μέρα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, καθώς οι εργασιακές υποχρεώσεις των επαγγελματιών και επιχειρηματιών πιθανά να τους κρατήσουν μακρυά από τις κάλπες και να κερδίσει… η αποχή! 

Στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων και στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Πτολεμαϊδα έχουν στηθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα οι κάλπες, όπου σήμερα και αύριο οι οικονομικά ενήμεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Μέχρι σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 6.30 το απόγευμα ψήφισαν 591 επαγγελματίες στην Κοζάνη και 364 στην Πτολεμαϊδα σε σύνολο άνω των 4.200 εγγεγραμμένων, με την διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά μεν αλλά με χαμηλή ροή ψηφοφόρων και με τους υποψηφίους και τους φίλους των συνδυασμών, να έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Επιμελητηρίου για το καθιερωμένο καλωσόρισμα και … πρεσάρισμα!

Παρά την ένταση που παρατηρήθηκε κάποια στιγμή στον χώρο υποδοχής, μέσα στην αίθουσα της ψηφοφορίας επικράτησε τάξη και ηρεμία με όλους τους αρμόδιους για την διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας να είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί.

Μεγάλο το στοίχημα επομένως των Συνδυασμών να ενεργοποιήσουν και να κινητοποιήσουν το εκλογικό σώμα την τελευταία μέρα της διαδικασίας.

 

 

To Top