Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών: Έκδοση Πρακτικών Α’ Συνεδρίου Ιστοριάς

Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών (Ε.ΔΥΜ.ΜΕ.) με χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής έκδοσης των Πρακτικών του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας «Η Δυτική Μακεδονία στους Νεότερους Χρόνους», το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά από 2 ως 5 Οκτωβρίου 2014.

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο η ιστοσελίδα του συνεδρίου και ο Τόμος των Πρακτικών. Η επιμέλεια του Τόμου ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ε.ΔΥΜ.ΜΕ. και η πρόσβαση σ’ αυτόν είναι απολύτως ελεύθερη. Κάθε επισκέπτης μπορεί να κατεβάσει είτε ολόκληρο τον τόμο είτε κατ’ επιλογήν άρθρα, που τον ενδιαφέρουν, από τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου ανατρέχοντας στον αλφαβητικό κατάλογο των εισηγητών.

Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών με τη δημοσίευση των Πρακτικών του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας θέτει σοβαρά τις βάσεις της έρευνας της τοπικής ιστορίας και υπόσχεται να συνεχίσει να εργάζεται για την επιστημονική μελέτη του παρελθόντος και τον ελπιδοφόρο σχεδιασμό του μέλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας και καλεί όλους ―αυτοδιοικητικούς φορείς, επιστήμονες και ερευνητές που ασχολούνται με τα θέματα της περιοχής― να συνεργαστούν μαζί της για το καλό όλων και ιδιαιτέρα των επομένων γενεών που θα κατοικήσουν αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών

To Top